Mijn Praktijkleren – hulp bij jouw subsidieaanvraag!

De subsidieregeling Praktijkleren is een tegemoetkoming in de kosten die je als werkgever maakt in het opleiden van leerlingen uit verschillende doelgroepen, zoals: mbo BBL-leerlingen, hbo-studenten die een duale- of deeltijd opleiding volgen, maar ook promovendi en technologische ontwerpers in opleiding.

Steeds meer werkgevers maken gebruik van de subsidie Praktijkleren. Zo zijn er het afgelopen schooljaar ruim 6% meer aanvragen ingediend voor mbo-leerlingen en maar liefst 65% meer aanvragen voor hbo-leerlingen ingediend.

Onze handige tool Mijn Praktijkleren ondersteunt bij jouw aanvraag voor Praktijkleren. Deze tool biedt je altijd en overal inzicht in je subsidieaanvraag. Je krijgt een bericht wanneer je welke documenten moet aanleveren. Deze kun je vervolgens gemakkelijk uploaden in de portal, ook met je mobiel. OAZ controleert de documenten, zo weet je zeker dat de administratie tot in de puntjes klopt.

Start vandaag nog met besparen!

Via onze portal ben je van alle gemakken voorzien! Wil je vandaag nog starten met besparen? Vul direct het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzekerd van de juiste aanvraag Praktijkleren

Wij zien vaak dat de juiste administratie ontbreekt en dat is zonde. Dit kan namelijk zowel vooraf, maar zeker ook achteraf voor problemen zorgen. Het is natuurlijk niet wenselijk dat je twee jaar later een paar duizend euro aan de overheid moet betalen, omdat de tussentijdse beoordelingen niet op de juiste manier zijn ingevuld. Begin dan ook op tijd met het verzamelen van de nodige documenten voor de administratieve verantwoording. Zo kom je op een later moment niet voor verrassingen te staan.

Een correcte administratie is dus noodzakelijk voor het ontvangen van de subsidie Praktijkleren. Om die reden heeft OAZ het hele proces voor jou versimpeld en gedigitaliseerd. Je kunt overal en op ieder moment de roosters bijwerken, of tussendoor op je smartphone een tussentijdse beoordeling invullen.

Vanzelfsprekend begrijpen wij dat je hier niet altijd mee bezig bent. Daarom helpen wij jou door tussentijdse herinneren te sturen zodat jij vóór 15 september op orde hebt. Met onze ondersteuning kost het je slechts enkele minuten per maand en ben je verzekerd van een juiste aanvraag.

Lees meer over de voordelen voor jouw organisatie en de werkwijze van OAZ in onze factsheet.

Contactverzoek Mijn Prakijkleren