KiPZ (Kwaliteitsimpuls Personeel Ziekenhuiszorg)

Ziekenhuizen worden steeds vaker geconfronteerd met complexe patiëntenzorg. Het is daarom belangrijk dat de kennis en vaardigheden van het personeel actueel zijn. De subsidieregeling KiPZ stimuleert organisaties die medisch specialistische zorg leveren om in de kennis en vaardigheden van hun personeel te investeren. De regeling Kwaliteitsimpuls Personeel Ziekenhuiszorg is echter complex en een aanvraag is makkelijker gezegd dan gedaan…

Wat wij doen

Voor de uitvoering van de KiPZ dienstverlening analyseren wij eerst het jaarplan en begroting van het jaar 2020 voor wat betreft de opleidingen binnen je organisatie.

Gezamenlijk richten we vervolgens de projectadministratie in. Gedurende het jaar monitoren we de voortgang van de aanvraag en zorgen we er voor dat de administratie compleet gemaakt wordt.

We geven steeds advies over de kosten zoals die zijn opgenomen in de aanvraag.
Daarnaast zorgen we er voor dat je niet onterecht dubbel subsidie ontvangt voor activiteiten die je in KiPZ aanvraag hebt opgenomen.

Uiteindelijk dien je alle kosten te verantwoorden   waarvoor je subsidie hebt ontvangen. Wij helpen jou daarbij door gezamenlijk te zorgen voor een activiteitenverslag en een financieel verslag en zorgen er voor dat alles correct tijdig bij een accountant wordt aangeleverd, zodat ook de accountantsverklaring afgegeven kan worden.

OAZ ontzorgt

Gedurende het jaar ben je ervan verzekerd dat OAZ de voortgang van de aangevraagde subsidie wordt gecontroleerd. De administratie nemen we je zo veel als mogelijk uit handen en we geven advies over optimaal benutten van alle activiteiten, zodat je altijd zeker weet dat je subsidie optimaal is aangevraagd.

Kortom: we nemen je zo veel mogelijk werk uit handen!

Hoe wij dit doen

Accountmanager

Een van onze Accountmanagers komt bij je langs voor de eerste afspraak. Hierin bespreken we de mogelijkheden voor je organisatie op het gebied van de KiPZ. Daarnaast bespreken zij steeds de ontwikkelingen en voortgang.

Danny_OAZ HR Specialist

Adviseur Opleidingen

Onze adviseur voert dossieranalyse uit en geeft aan de hand hiervan advies en stuurt bij waar nodig. Daarnaast schrijft de adviseur rapportages en voert overleggen met je accountant zodat we een volledige en juiste aanvraag kunnen indienen.

Thomas Pillen
Bram Bloemen

Consultant

Onze Consultant komt periodiek langs om de benodigde documenten te verzamelen voor een complete subsidieaanvraag.

Meer weten?

Factsheet KiPZ

Wil je weten wat de dienstverlening rond de Kwaliteitsimpuls Personeel Ziekenhuiszorg precies betekent bij OAZ, download dan onze factsheet! Hierin leggen we uit hoe wij deze subsidieregeling voor jouw organisatie realiseren:

  • Onze persoonlijke benadering;
  • Complete ontzorging;
  • Advies op maat.

Onze HR Specialisten