Stagefonds

Stagefonds, ook vaak genoemd als Stagefonds zorg, is een subsidieregeling die bijdraagt in de kosten die zorginstellingen maken voor stagebegeleiding aan mbo- en hbo-leerlingen en – stagiaires.

De subsidieregeling is gebaseerd op de gegevens van de onderwijsinstellingen en is beperkt tot een aantal zorg- en welzijnsopleidingen.

Wat wij doen

Hoe wij dit doen

Meer weten?

Wat wij doen

Jaarlijks ontvangt iedere zorginstelling een beschikking vanuit het ministerie van VWS. Deze beschikking controleren wij door de gehele berekening opnieuw te onderbouwen en uit te voeren. Onze Consultants komen daarvoor periodiek bij je langs. Zij verzamelen de documenten die nodig zijn voor de subsidieaanvraag.

Als blijkt dat er documenten missen, dan vragen wij deze op bij de scholen of bij de studenten zelf.

Na deze controle kunnen we zien of je mogelijk recht hebt op een ophoging van de subsidie. Indien dit mogelijk is, voeren wij de aanvullingen door op het aanvraagformulier. Daarbij verzorgen we een accountantsverklaring en vervolgens dienen de definitieve aanvraag voor je in. Wanneer er geen ophoging mogelijk is, dienen wij de originele aanvraag tijdig in bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

OAZ ontzorgt

Wij zijn marktleider op het gebied van controles op de Stagefonds aanvragen. Wij hebben veel contact met betrokken partijen zoals het ministerie van VWS en zijn daardoor altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij geven deze veranderingen gelijk aan jou door waardoor je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan!

Accountmanager

Een van onze accountmanagers komt bij je langs voor de eerste afspraak. Hierin bespreken we de mogelijkheden voor je organisatie op het gebied van Stagefonds. Daarnaast bespreken zij steeds de ontwikkelingen en voortgang.

Leon__OAZ HR Specialist

Adviseur/Specialist Opleidingen

De specialisten en adviseurs houden overzicht over alle inkomende documenten en bewaken de deadlines. Daarnaast houden zij ook alle ontwikkelingen van de subsidieregeling in de gaten.

Carina_OAZ HR Specialist
Laetitia_OAZ HR Specialist

Consultant

Onze consultant komt periodiek langs om de benodigde documenten te verzamelen voor een complete subsidieaanvraag.

 

 

.

Ilse_OAZ HR Specialist

Medewerker Opleidingen

Onze medewerker Opleidingen zorgen dat alle administratie voor de subsidieregeling worden verwerkt in ons portal MijnOAZ.

Onze HR Specialisten

Alex_OAZ HR Specialist

Alex Veldkamp

Accountmanager

Alinda_OAZ HR Specialist

Alinda Mastenbroek

Teammanager Sociale Zekerheid

Anita_OAZ HR Specialist

Anita Portegies

Specialist Instroom

Meer weten over de subsidieregeling Stagefonds? Download hieronder dan onze factsheet of whitepaper!

Whitepaper Opleidingssubsidies

Factsheets Stagegonds