Compensatie Transitievergoeding

Door de komst van de Compensatie Transitievergoeding worden werkgevers gecompenseerd voor de dubbele financiële verplichtingen: de loondoorbetaling tijdens ziekte en de transitievergoeding.

Wat wij doen

Hoe wij dit doen

Meer weten?

Wat wij doen

OAZ verzorgt voor jou een optimale benutting van de regeling. In ons startgesprek vertellen we je onze werkwijze en hoe we er samen voor gaan zorgen dat alle relevante dossiers op tijd en correct aangevraagd zullen worden.

 

Middels een dossieronderzoek brengen we in kaart welke dossiers voor de Compensatieregeling in aanmerking komen. We adviseren over eventuele slapende dienstverbanden, ondersteunen je bij de berekening van Transitievergoedingen en de Compensatie van aankomende dossiers en dienen de aanvraag voor je in.

OAZ ontzorgt

Door onze dienstverlening Compensatie Transitievergoeding zorgen wij voor een optimale benutting van de compensatievergoeding. Wij verzamelen alle dossiers voor jou en zorgen er voor dat de aanvraag tijdig bij UWV wordt ingediend.

Tijdrovende zaken zoals het uitvoeren of controleren van berekeningen kun je met vertrouwen aan ons overdragen. Wij toetsen of alle documenten voldoen aan de eisen van het UWV en verzorgen de communicatie van het UWV.

Accountmanager

Een van onze accountmanagers komt bij je langs voor de eerste afspraak. Hierin bespreken we de mogelijkheden voor je organisatie op het gebied van de Compensatie Transitievergoeding. Daarnaast bespreken zij steeds de ontwikkelingen en voortgang.

Danny_OAZ HR Specialist

Adviseur Sociale Zekerheid

De adviseur zorgt dat je dossiers compleet zijn en verwerkt alle administratie hiervoor. Daarnaast dient onze adviseur ook de aanvraag voor de regeling in.

Jean-Claude_OAZ HR Specialist
Bram_OAZ HR Specialist

Consultant

Onze consultant komt periodiek langs om de benodigde documenten te verzamelen voor een complete aanvraag van de Compensatie Transitievergoeding.

Jowana_OAZ HR Specialist

Specialist Sociale Zekerheid

Beoordeelt inhoudelijk alle dossiers en geeft je advies op het gebied van de Compensatie Transitievergoeding. Bij onze specialist kun je terecht voor alle inhoudelijke vragen over de regeling.

Onze HR Specialisten

Alex_OAZ HR Specialist

Alex Veldkamp

Accountmanager

Alinda_OAZ HR Specialist

Alinda Mastenbroek

Teammanager Sociale Zekerheid

Anita_OAZ HR Specialist

Anita Portegies

Specialist Instroom

Meer weten over de Compensatie Transitievergoeding? Download hieronder dan onze factsheet of whitepaper!

Whitepaper Sociale Zekerheid

Factsheet CT management