Compensatie Transitievergoeding

Door de komst van de Compensatie Transitievergoeding worden werkgevers gecompenseerd voor de dubbele financiële verplichtingen: de loondoorbetaling tijdens ziekte en de transitievergoeding.

Wat wij doen

OAZ verzorgt voor jou een optimale benutting van de regeling. In ons startgesprek vertellen we je onze werkwijze en hoe we er samen voor gaan zorgen dat alle relevante dossiers op tijd en correct aangevraagd zullen worden.

 

Middels een dossieronderzoek brengen we in kaart welke dossiers voor de Compensatieregeling in aanmerking komen. We adviseren over eventuele slapende dienstverbanden, ondersteunen je bij de berekening van Transitievergoedingen en de Compensatie van aankomende dossiers en dienen de aanvraag voor je in.

OAZ ontzorgt

Door onze dienstverlening Compensatie Transitievergoeding zorgen wij voor een optimale benutting van de compensatievergoeding. Wij verzamelen alle dossiers voor jou en zorgen er voor dat de aanvraag tijdig bij UWV wordt ingediend.

Tijdrovende zaken zoals het uitvoeren of controleren van berekeningen kun je met vertrouwen aan ons overdragen. Wij toetsen of alle documenten voldoen aan de eisen van het UWV en verzorgen de communicatie van het UWV.

Hoe wij dit doen

Accountmanager

Een van onze accountmanagers komt bij je langs voor de eerste afspraak. Hierin bespreken we de mogelijkheden voor je organisatie op het gebied van de Compensatie Transitievergoeding. Daarnaast bespreken zij steeds de ontwikkelingen en voortgang.

Danny_OAZ HR Specialist

Adviseur Sociale Zekerheid

De adviseur zorgt dat je dossiers compleet zijn en verwerkt alle administratie hiervoor. Daarnaast dient onze adviseur ook de aanvraag voor de regeling in.

Jean-Claude_OAZ HR Specialist
Bram_OAZ HR Specialist

Consultant

Onze consultant komt periodiek langs om de benodigde documenten te verzamelen voor een complete aanvraag van de Compensatie Transitievergoeding.

Jowana_OAZ HR Specialist

Specialist Sociale Zekerheid

Beoordeelt inhoudelijk alle dossiers en geeft je advies op het gebied van de Compensatie Transitievergoeding. Bij onze specialist kun je terecht voor alle inhoudelijke vragen over de regeling.

Meer weten?

Als kennisgedreven organisatie geloven wij in het delen van onze kennis. Hieronder vind je ons whitepaper sociale zekerheid. Deze gaat dieper in op wat er komt kijken bij de regeling compensatie transitievergoeding en hoe dit overlap heeft met bijvoorbeeld de WGA.

Wil je direct weten wat OAZ voor jouw organisatie kan betekenen, download dan onze factsheet!

Whitepaper Sociale Zekerheid

Vaak zijn organisaties zijn noodgedwongen zelf bezig met het regelen van de compensatie transitievergoeding. Toch zien we vaak nog dezelfde soort fouten langskomen. Het is een vrij nieuwe regeling en het vergt een hoop uitzoek werk uit het verleden. In het whitepaper opleidingssubsidies behandelen we dan ook de volgende punten:

  • Wat te doen bij slapende dienstverbanden;
  • Hoe wordt de compensatie bepaald;
  • Hoe werkt een aanvraag;
  • Op welke uitzonderingen moet je letten?

OAZ en Compensatie Transitievergoeding

Wil je weten wat de dienstverlening rond de compensatie transitievergoeding precies betekent bij OAZ, download dan onze factsheet! Hierin leggen we uit hoe wij deze subsidieregeling voor jouw organisatie realiseren:

  • Onze persoonlijke benadering;
  • Complete ontzorging;
  • Advies op maat.

Onze HR Specialisten