Regresrecht

Indien een medewerker door toedoen van een derde ziek is geworden, kun je als werkgever de netto loonkosten en re-integratiekosten terugvorderen door het Regresrecht. Ook als het verzuim in het verleden heeft plaatsgevonden, is het mogelijk om deze kosten via het Regresrecht te claimen.

Wat wij doen

Onze specialisten bespreken in ons eerste gesprek met jou alle stappen die genomen moeten worden in een specifieke regreszaak.
We zorgen daarna samen voor een compleet dossier. Aan de hand van het complete dossier stelt OAZ de loonschadeclaim op. Die versturen wij naar de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker.

Tijdens het hele proces onderhouden wij contact met de verzekeringsmaatschappij en houden wij je op de hoogte van de voortgang.
Wij zorgen voor een volledige afwikkeling van de regreszaak zodat jij je kunt richten op de re-integratie van de medewerker.

OAZ ontzorgt

Elke regreszaak is anders en vaak erg complex. OAZ neemt je vanaf het begin van het verzuim het werk uit handen. Wij voeren voor jou de communicatie met de veroorzakende partij, zorgen voor het opstellen van de claim en volgen alles op tot aan de uitbetaling. Kortom, door OAZ word je volledig ontzorgd!

OAZ en Regresrecht

Wil je weten wat de dienstverlening rond de compensatie transitievergoeding precies betekent bij OAZ, download dan onze factsheet! Hierin leggen we uit hoe wij deze subsidieregeling voor jouw organisatie realiseren:

  • Onze persoonlijke benadering;
  • Complete ontzorging;
  • Advies op maat.

Onze HR Specialisten