Beschikbaarheidbijdrage (medische vervolgopleidingen)

Voor het opleiden van (medisch) specialisten kun je gebruik maken van de regeling Beschikbaarheidbijdrage medische vervolgopleidingen. Hiervoor komen verschillende vervolgopleidingen in aanmerking. Alleen praktijkopleidingsinstellingen die erkend zijn voor de verzorging van het praktijkgedeelte van opleidingen komen in aanmerking voor deze subsidie. De aanvraag kun je indienen bij de NZa.

Wat wij doen

OAZ onderzoekt of jouw organisatie in aanmerking komt voor deze subsidieregeling en brengt in beeld welke opleidingsplaatsen binnen jouw organisatie in aanmerking komen voor subsidie.

Heeft jouw organisatie nog niet eerder een Beschikbaarheidbijdrage aangevraagd of ontvangen? Dat maken we gezamenlijk een actieplan om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Heb je wel al eerder een beschikbaarheidbijdrage ontvangen, dan analyseren we gelijk de doelgroep en onderzoeken we of alle gegevens bij alle betrokken instanties kloppen.

Zodra de aanvraag gedaan is, doorlopen we, gedurende het jaar, samen met jou alle stappen in het verantwoordingsproces. Wij zorgen er voor dat je steeds herinnerd wordt aan het tijdig ondertekenen van een document en zorgen er voor dat de juiste administratie beschikbaar is.

OAZ ontzorgt

Bij een aanvraag zijn verschillende partijen betrokken. OAZ coördineert voor jou zo veel mogelijk de communicatie met betrekking tot de subsidieaanvraag.

Daarnaast verzamelen we voor jou de gevraagde administratie en zorgen we er voor dat je geen enkele deadline mist en dat de uiteindelijke einddeclaratie correct en op tijd wordt ingediend.

Dankzij onze ondersteuning maak je optimaal gebruik van de beschikbare financiële middelen.

Hoe wij dit doen

Accountmanager

Een van onze Accountmanagers komt bij je langs voor de eerste afspraak. Hierin bespreken we de mogelijkheden voor je organisatie op het gebied van de Beschikbaarheidbijdrage. Daarnaast bespreken zij steeds de ontwikkelingen en voortgang.

Leon__OAZ HR Specialist
Thomas_OAZ HR Specialist

Adviseur Opleidingen

Onze adviseur bewaakt de deadlines, verantwoordt de onderbouwing en voert alle acties uit voor een complete aanvraag van de regeling KiPZ.

Meer weten?

OAZ en Beschikbaarheidbijdrage Medische vervolgopleidingen

Wil je weten wat de dienstverlening rond de Beschikbaarheidbijdrage Medische vervolgopleidingen precies betekent bij OAZ, download dan onze factsheet! Hierin leggen we uit hoe wij deze subsidieregeling voor jouw organisatie realiseren:

  • Onze persoonlijke benadering;
  • Complete ontzorging;
  • Advies op maat.

Onze HR Specialisten