Heb jij alle uitzonderingen in beeld?

 

Als organisatie kan je niet zonder goed en gekwalificeerd personeel. Om te investeren in jouw personeel kun je gebruik maken van de subsidieregeling Praktijkleren.

Wil je de subsidie Praktijkleren aanvragen, dan zijn er vele voorwaarden waaraan je moet voldoen. Deze regeling kent zijn eigen regels en vereisten waarbij er belangrijke uitzonderingen zijn. In de praktijk zien wij dat het juist de uitzonderingen zijn waardoor je subsidie kan mislopen.

Om in kaart te brengen of ook jij alle voorwaarden en uitzonderingen in beeld hebt heeft OAZ de Praktijkleren Quiz ontwikkeld. Test hiermee jouw kennis over Praktijkleren en kom erachter of je alle uitzonderingen kent en je optimaal gebruik maakt van de regeling.

 

Ben jij werkzaam binnen een organisatie in de zorg? Dan kan je mogelijk in aanmerking komen voor meerdere opleidingssubsidies. Hiervoor hebben wij de subsidie quiz ontwikkelt.

Klik hier voor de subsidie quiz.Bedankt voor het voltooien van de quiz! Benieuwd naar jouw score?
Laat dan hieronder jouw naam en e-mail achter.

Naam
E-mailWat anderen scoren

Scoren hoger dan 70
Scoren tussen 50 en 69
Scoren lager dan 50

Whitepaper opleidingssubsidies

Vaak zijn organisaties zelf al goed bezig met de subsidieregeling Praktijkleren. Toch zien we nog regelmatig dat dezelfde soort fouten worden gemaakt. Dit heeft te maken met het stapelen van verschillende subsidieregelingen of een tekort aan kennis. In het whitepaper opleidingssubsidies behandelen we dan ook de volgende punten:

  • Welke opleidingen komen allemaal in aanmerking?
  • Tips voor een perfecte subsidieadministratie;
  • Stapelen van regelingen;
  • Op welke uitzonderingen moet je letten?