Kom jij ook naar HRM in de Zorg?

Op dinsdag 20 september 2022 wordt in het Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch het jaarcongres HRM in de Zorg georganiseerd. Tijdens dit congres komen er ruim 300 HR professionals uit de zorg bijeen om in gesprek te gaan over verschillende actuele thema’s. Dit jaar is het hoofdthema ‘Mensgericht organiseren, focus op de balans van HR in de zorg’, dat zich op de dag zelf uit in een breed scala aan praktijkcases, interactieve workshops en keynotes.

OAZ is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op dit congres. We organiseren een interactieve workshop met HR professionals, hier gaan we het gesprek aan over de noodzaak van digitale innovatie bij de instroom en het behoud van personeel in de zorg. We bespreken hoe digitale innovatie kan bijdragen aan het optimaal benutten van de beschikbare voordelen van je medewerkers en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kortingscode deelname HRM in de Zorg

Zien we je op 20 september? Je aanmelden voor HRM in de Zorg kan hier, geef je dan direct op voor onze workshop. Met de code OAZ50HRZ krijg je ook nog eens 50 euro korting op de deelnameprijs.