HRM in de Zorg, kom jij ook?

Wij zijn er dit jaar weer bij! Op Prinsjesdag 2023 staat OAZ in Den Bosch voor HRM in de Zorg, samen met ruim 300 andere HR professionals in de zorg. Kom jij ook? Hierbij ontvang je informatie over het congres. Ook mogen wij een aantal vrijkaarten weggeven, daarover lees je hieronder meer.

HRM in de Zorg

Tijdens het congres op dinsdag 19 september 2023, komen HR professionals uit het hele land bijeen om in gesprek te gaan over actuele thema’s. Dit jaar is het hoofdthema ‘De Zorgprofessional centraal’. Het programma bestaat uit een breed scala aan praktijkcases, interactieve workshops en keynotes.

Laat jij je door ons inspireren?

Samen met een organisatie die wij ondersteunen, verzorgen wij tijdens HRM in de Zorg een interactieve workshop met het thema duurzame inzetbaarheid. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien hoe je optimaal gebruik kan maken van de beschikbare financiële tegemoetkomingen en geven we handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan.

De workshop vindt van 14:10 tot 14.50 uur plaats in workshopronde C. Inschrijven kan zodra je een toegangskaart hebt aangeschaft en jouw persoonlijke programma voor die dag samenstelt. Ook zijn wij op HRM in de Zorg aanwezig met een stand. We vinden het leuk als je even langskomt!

Vrijkaarten

Als trotse sponsor van HRM in de Zorg mogen wij vrijkaarten weggeven. Heb jij interesse? Laat het ons dan weten uiterlijk 28 augustus weten via info@oaz.nl. Daarna zullen we de vrijkaarten verloten onder de belangstellenden.