Zien we jou bij het HR festival?

Donderdag 22 juni organiseert HR Community het HR Festival. Het thema van deze editie is Duurzaam HR en OAZ is trots om weer een bijdrage te mogen leveren aan de invulling van deze dag!

Hoe creëer je waarde voor zowel de aandeelhouder als de werknemer en onze planeet? Hoe zorg je dat lange termijn belangen van een medewerker niet ten koste gaan van de korte termijn doelen? Dit zijn zomaar een paar belangrijke onderwerpen die tijdens dit HR Festival aan bod komen.

OAZ zet deze editie in op Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers en digitalisering van organisaties. Graag voorzien we je van tips en adviezen, ook kunnen we je helpen met het financiële plaatje. Zo is de aantrekkelijke subsidie MDIEU beschikbaar, die bedrijven steunt bij hun plannen omtrent Duurzame Inzetbaarheid. Graag vertellen we je daar meer over.

En wil jij weten hoeveel stapels papierwerk jouw organisatie overboord kan werpen? Doe dan mee aan de til-challenge op de stand van OAZ en til jouw organisatie naar een hoger niveau.

We zien je op 22 juni! Kaarten zijn hier verkrijgbaar.