SubsidieUpdate 2015

Bent u benieuwd of uw organisatie in het verleden maximaal én rechtmatig gebruik heeft gemaakt van alle mogelijke subsidies en kostenbesparingen voor uw werknemers?

Wellicht werkt u al enige tijd samen met OAZ subsidieadvies, maar zijn in het verleden toch niet alle mogelijke subsidies en kostenbesparingen door OAZ gecontroleerd of aangevraagd.

Subsidieverstrekkers stellen steeds strengere eisen met betrekking tot subsidieaanvragen en deze kunnen in sommige gevallen, bijvoorbeeld bij de WVA onderwijs, ook betrekking hebben op het verleden.

OAZ controleert in uw administratie of aan alle (administratieve) vereisten is voldaan en of u een eventuele controle van een subsidieverstrekker volledig zou doorstaan. Daar waar sprake is van een mogelijke onrechtmatigheid, wordt deze zo veel mogelijk hersteld en aanvullende gelden worden voor u aangevraagd.

Na deze controle heeft u een volledig inzicht in uw subsidiestromen en verschillende doelgroepen in uw organisatie en bent u ervan verzekerd geen gelden mis te hebben gelopen. Uiteraard bieden wij u deze dienstverlening aan op basis van onze vertrouwde no cure no pay werkwijze.

Indien u meer informatie wenst, neem dan gerust contact op met uw accountmanager of met Joey Burggraeve, telefoonnummer 0118-421700.