Samenwerking OAZ subsidieadvies en Frisse Wind Consultancy

Door Joey Burggraeve

Onlangs heeft OAZ de handen ineen geslagen met Frisse Wind Consultancy. Frisse Wind is een bureau dat onderzoeken deed naar gemiste premiekortingen in het verleden bij verschillende organisaties in Nederland. De consultants van Frisse Wind zorgden ervoor dat eventuele gemiste premiekortingen alsnog werden onderbouwd en geëffectueerd.

Doordat de regelgeving rondom Instroomsubsidies is veranderd, is een dergelijk onderzoek niet meer mogelijk over het Belastingjaar 2018. Mede hierdoor is Frisse Wind gestopt met het aanbieden van dienstverlening.

Samenwerking

OAZ heeft gekozen om een samenwerking aan te gaan met Frisse Wind Consultancy. Hierdoor kunnen wij, samen met Frisse Wind, ervoor te zorgen dat klanten alsnog optimaal subsidies en kostenbesparingen kunnen toepassen.

Veel  klanten nemen inmiddels deel aan het collectieve bezwaar dat OAZ voert namens haar klanten tegen de Bezava wetgeving. Daarnaast maken klanten gebruik van MijnOAZ. Hierdoor kan men zo optimaal mogelijk Loonkostenvoordelen aanvragen.

We willen Frisse Wind Consultancy en haar klanten bedanken voor het vertrouwen in OAZ. Wij kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking!