Pensioenadministratie

Per jaar draagt u als werkgever duizenden euro’s per werknemer af aan het pensioenfonds. Pensioen is dan ook de duurste arbeidsvoorwaarde die een werkgever kent.

Als werkgever wilt u borgen dat u niet teveel of te weinig premie betaalt én dat bij elke werknemer de juiste premies worden ingehouden. Zo’n controle is lastig en specialistenwerk. OAZ subsidieadvies maakt voor deze dienstverlening dan ook gebruik van de expertise en ervaring van specialisten op dit gebied.

Scanalyse, onze netwerkpartner, onderscheidt zich door een unieke werkwijze waarmee zij u de meest uitgebreide analyse van uw pensioenadministratie aanbieden die er in de markt te krijgen is met de hoogste graad van nauwkeurigheid. Veel tevreden klanten gingen u reeds voor en onderschrijven de meerwaarde van het onderzoek. Enerzijds zijn de kostenbesparingen en het inventariseren en verkleinen van risico’s een gewaardeerde opbrengst, anderzijds wordt het leereffect en het tonen van nieuwe inzichten ten aanzien van de pensioenadministratie als grote opbrengst genoemd.

De premiecontrole kan worden gedaan over de afgelopen 6 kalenderjaren, maar in overleg ook over een aangepaste periode. Bij het uitvoeren van de pensioencontrole wordt uw organisatie zo weinig mogelijk belast.

Wilt u meer weten over een juiste pensioenadministratie? We helpen u graag! Neem contact op met Jurgen Brouwers of Danny van Loon, telefoonnummer 0118 – 421700