Alle opleidingen

Heb jij alle uitzonderingen in beeld?

 

Als zorgorganisatie kan je niet zonder goed en gekwalificeerd personeel. Om als werkgever te investeren in jouw werknemers kun je gebruik maken van meerdere subsidies voor scholing en opleiding. De meest voorkomende opleidingssubsidies zijn Praktijkleren, Stagefonds en SectorplanPlus.

Wil je een van deze subsidies aanvragen, dan zijn er vele voorwaarden waaraan je moet voldoen. Zo kent elke regeling zijn eigen regels en vereisten, maar zijn er ook belangrijke uitzonderingen. In de praktijk zien we dat het juist de uitzonderingen zijn waardoor je subsidie kan mislopen.

Om in kaart te brengen of ook jij alle voorwaarden en uitzonderingen in beeld hebt heeft OAZ de subsidie quiz ontwikkeld. Test hiermee jouw kennis over opleidingssubsidies en kom erachter of je alle uitzonderingen kent en je optimaal gebruik maakt van de regelingen.

 

Ben jij niet werkzaam binnen de zorgsector? Dan zijn de subsidieregelingen Stagefonds en SectorplanPlus niet van toepassing voor jou. Je kan dan wel in aanmerking komen voor de subsidie Praktijkleren. Hiervoor hebben wij de praktijkleren quiz ontwikkelt.

Klik hier voor de praktijkleren quiz.


Bedankt voor het voltooien van de quiz! Benieuwd naar jouw score?
Laat dan hieronder jouw naam en e-mail achter.Naam
E-mail