Subsidievaststelling Stagefonds Zorg bekend!

Op 19 november is de eerste subsidievaststelling van Stagefonds Zorg schooljaar 2018-2019 verstuurd. Hierin zijn de definitieve normbedragen per opleidingscategorie vermeld. De bedragen zijn, net als vorig jaar, door de populariteit van de regeling omlaag bijgesteld ten opzichte van de normbedragen die in augustus zijn genoemd.

Hieronder zetten wij het vastgestelde normbedrag per opleidingscategorie op een rij!

OAZ subsidieadvies controleert de vaststellingen en informeert haar klanten daarna over de ontvangen subsidiegelden. Naar verwachting worden de subsidiebedragen kort na ontvangst van de subsidievaststelling overgemaakt.

Uit cijfers van dit jaar blijkt het meer dan de moeite waard om de aanvragen voor het Stagefonds te controleren. Voor ruim 60% van de door OAZ gecontroleerde organisaties is een hogere aanvraag ingediend!

Meer informatie?

Ben je benieuwd wat deze normbedrag voor jouw organisatie betekent of wil je meer informatie over onze werkzaamheden rondom Stagefonds Zorg? Neem dan contact op met Carina Holmes. Zij helpt jou graag verder. Je kunt contact opnemen via cholmes@oazsubsidie.nl of bel 088-5600700.