MijnOAZ: Updates!

OAZ heeft in 2016 een softwaresysteem ontwikkeld om subsidiedossiers inzichtelijk te krijgen, namelijk MijnOAZ. Je kan als gebruiker hierin de voortgang van jouw dossiers op de voet volgen. Je bent zelf ook in de mogelijkheid om acties uit te voeren.

Update MijnOAZ

De ontwikkeling van MijnOAZ is een continu proces. In 2020 gaan we aan de slag met de optimalisatie van verschillende functionaliteiten in het portal.

De komende weken voeren wij een aantal updates door voor de regelingen StagefondsPraktijklerenLoonkostenvoordeel en het (Jeugd-) Lage inkomensvoordeel. De wijzigingen gaan je helpen meer inzicht te krijgen in de subsidiedossiers en zullen ook meer gebruiksgemak opleveren.

Binnenkort staat de eerste update op de planning. Deze bestaat onder andere uit de toevoeging van een dashboard voor de regelingen Praktijkleren en Stagefonds. Op dit dashboard kun je de status van het totale dossier terugvinden en zien hoe de doelgroep zich ontwikkelt ten opzichte van het voorgaande schooljaar. Ook is de voortgang van praktijkovereenkomsten en begeleidingsdocumenten te zien voor de gehele doelgroep. Daarnaast wordt het mogelijk om opmerkingen te plaatsten bij de subsidies in het portal. Aanvullende informatie over de medewerkers van jouw organisatie zullen hiermee ook vastgelegd worden in MijnOAZ.

Dit is de eerste stap van de optimalisatie, we houden je op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen!

Vragen?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met Jurgen Brouwers via info@oaz.nl of bel 088 5600 700.