Wij zijn genomineerd voor de Computable Awards 2017!

Met trots kunnen wij je vertellen dat wij zijn genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie ICT-project van het Jaar in het MKB!

Nominatie voor project MijnOAZ

Het project Mijn OAZ van OAZ , wat ontwikkeld is in samenwerking met Endava en MarkLogic, is een online portal waarin klanten door een efficiënte en slimme manier van digitale informatieverwerking direct inzicht hebben in de status van de subsidieaanvraag. Daarnaast garandeert MijnOAZ ook veilige opslag van alle privacygevoelige informatie. Steeds meer dienstverlening van OAZ zal via MijnOAZ geïntegreerd worden, waardoor onze klanten nog sneller geïnformeerd kunnen worden.

Het oordeel van de vakjury luidt als volgt: “De door OAZ gegeven presentatie waarbij ze over de gebouwde oplossing van Endava (op basis van MarkLogic) vertelden, liet duidelijk de voordelen zien om met behulp van business process management een digitale transformatie door te voeren. Hierdoor worden er aanzienlijke efficiencyslagen gemaakt in het subsidie-aanvraagproces.”

Stem jij ook op ons?

We zijn erg trots op deze nominatie en hopen dat we dit op 31 oktober kunnen verzilveren met een award. Hiervoor kunnen wij alle steun gebruiken, help jij ons mee? Via deze link kun jij je stem uitbrengen. De onderbouwing van onze case lees je hier. Alvast bedankt!

Meer informatie over deze nominatie of MijnOAZ? Neem gerust contact met ons op via info@oaz.nl of bel 088 5600 700.