SectorplanPlus: klaar voor de start?

Na het grote succes van de subsidieregeling Sectorplannen, waarbij maar liefst 68.000 banen zijn gecreëerd in de zorgsector, is onlangs bekend geworden dat deze regeling een vervolg krijgt in de vorm van SectorplanPlus. De precieze voorwaarden zijn nog niet bekend, wat we tot nu toe wel weten is dat er in de periode 2017-2021 landelijk 325,5 miljoen euro beschikbaar wordt gesteld, waarvan 260 miljoen voor de verpleeghuissector. De rest van de middelen is bedoeld voor de overige Zorg en Welzijn sectoren.

Ben jij klaar voor de start van SectorplanPlus?

De subsidieregeling stimuleert opleidingstrajecten die zich richten op nieuwe instroom, met ontslag bedreigde werknemers en opscholing binnen de organisatie.

Wat we ook al weten is dat u zich binnenkort kunt aanmelden voor SectorplanPlus. De exacte startdatum is op dit moment nog niet bekend, de einddatum staat wel al vast op 5 december 2017. Vanaf vandaag zal er steeds meer bekend worden over deze nieuwe regeling.

Meer weten?

OAZ informeert je zodra er ontwikkelingen zijn. Hou onze LinkedIn pagina en deze website dus goed in de gaten! Net als bij Sectorplannen waarbij OAZ  ruim 6,3 miljoen euro voor 28 organisaties realiseerde, ondersteunen wij je graag bij het SectorplanPlus. Heb je tussentijds vragen? Neem gerust contact met ons op via je accountmanager of consultant, of neem vrijblijvend contact met ons op via info@oaz.nl of bel 088 5600 700.