SectorplanPlus – vanaf 22 november kunt u zich aanmelden!

Woensdag 22 november gaat het aanvraagportal SectorplanPlus open voor de 1e tranche. Vanaf dat moment kunnen werkgevers in Zorg en Welzijn aanvragen indienen voor opleidingstrajecten die zich richten op nieuwe instroom, met ontslag bedreigde werknemers en opscholing binnen de organisatie. Aanvragen voor het eerste tijdvak kunnen uiterlijk tot en met 5 december 2017 worden ingediend.

Voor wie is SectorplanPlus?

Subsidie kan aangevraagd worden voor BBL-, HBO duale opleidingstrajecten en trainingen. Het gaat hier om opleidingstrajecten voor zorgprofessionals die werkzaam zijn in de cliëntenzorg (primaire proces). Daarnaast komen scholingsactiviteiten gericht op het toerusten van werk- en/of praktijkbegeleiders in aanmerking voor subsidie. De subsidie kan aangevraagd worden bovenop de middelen die u ontvangt vanuit het Stagefonds en Praktijkleren. In de periode van 2017 – 2021 wordt landelijk 325,5 miljoen euro beschikbaar gesteld, hiervan gaat 260 miljoen euro naar de verpleegsector.

Meer informatie over SectorplanPlus?

Tussen 2014-2017 heeft OAZ met de Sectorplannen maar liefst 6,3 miljoen euro gerealiseerd voor 28 klanten. We gaan deze uitdaging dan ook weer graag met u aan. Mocht u meer informatie willen over SectorplanPlus of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw accountmanager of Luc van der Linden via 088-5600700.