Cofinanciering Sectorplannen nog steeds aan te vragen

Bij verschillende werkgeversverenigingen is het nog steeds mogelijk om subsidie aan te vragen in het kader van de regeling Cofinanciering Sectorplannen.

Diverse werkgeversverenigingen zijn momenteel bezig de realisatie van de lopende aanvragen te inventariseren. Uit deze inventarisatie blijkt dat er vaak sprake is van een onderrealisatie, omdat organisaties de ingediende aanvragen niet of onvoldoende onderbouwd krijgen. Het extra budget wat hierdoor ontstaat, wordt vrijgemaakt voor nieuwe aanvragen. Vaak betreft dit een verruiming van de aanvraagmogelijkheid voor organisaties die al een traject hebben lopen bij de werkgeversvereniging, maar in sommige gevallen kunnen ook nieuwe organisaties nog een aanvraag indienen. Het betreft dan subsidieaanvragen voor BBL en HBO-duale trajecten.

Bent u benieuwd of uw organisatie nog een (extra) aanvraag in kan dienen? Wij zoeken het graag voor u uit! Ook als u ondersteuning nodig heeft bij de administratieve onderbouwing van uw huidige aanvraag, dan zijn wij u uiteraard graag van dienst.

Voor meer informatie over subsidie in het kader van de regeling Cofinanciering Sectorplannen en onze diensten kunt u contact opnemen met Luc van der Linden via 088-5600700.