Duidelijkheid over jouw WGA uitkeringen met de WGA besparingsscan

Weet jij welke kosten je maakt voor (ex-)werknemers die een WGA-uitkering ontvangen? Weet je daarnaast ook hoeveel jaar jouw organisatie deze kosten nog moet dragen? En kun je inschatten welke nieuwe kosten hier nog bij komen? Met de WGA besparingsscan van OAZ brengen wij in beeld welke (ex-) werknemers tijdens het dienstverband bij jouw organisatie langdurig arbeidsongeschikt zijn geraakt. Wij maken de kosten van de WGA-uitkeringen van deze (ex-)werknemers inzichtelijk. Zij zijn of gaan binnenkort ziek uit dienst, maar kunnen nog tot 10 jaar lang terugkomen als financiële schadelast. Voor deze werknemers betaal je als werkgever namelijk jarenlang een gedifferentieerde premie of een hogere private verzekeringspremie. De kosten die je voor hen maakt lijken soms onvermijdelijk, maar zijn dit in werkelijkheid niet. Daarom krijgt je van ons een duidelijke adviesrapportage over de mogelijke risico’s en de te ondernemen acties en risico’s om deze kosten te reduceren.

Voordelen van de WGA besparingsscan

Met de WGA besparingsscan krijg je inzicht in de financiële gevolgen van de toegerekende en toekomstige WGA uitkeringen. De financiële schadelast kan mogelijk zelfs naar het verleden toe worden gereduceerd. Dankzij de WGA Besparingsscan weet je waar bespaard kan worden en welke acties je hier voor moet ondernemen. Vervolgens kunnen wij met onze dienstverlening WGA Management jouw schadelast minimaliseren. Gedurende het proces nemen wij jou het werk uit handen en houden wij je doorlopend op de hoogte van de voortgang.

Advies voor jouw organisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Wendy Duysserinck via info@oaz.nl of bel direct 088-5600700.