MijnOAZ voor het loonkostenvoordeel en de no-riskpolis

De werkgevers die gebruikmaken van MijnOAZ voor de toepassing van het loonkostenvoordeel en de no-riskpolis, zijn overwegend positief over het digitale systeem. Papieren vragenlijsten voor werknemers zijn verleden tijd, de digitale formulieren invullen duurt één minuut en als er een loonkostenvoordeel van toepassing is, kan een werknemer direct digitaal het volmacht tekenen.

Voorheen moesten werkgevers hun werknemers papieren vragenlijsten laten invullen. Veel vragenlijsten werden te laat of helemaal niet ingeleverd. En de onderbouwing voor mogelijke premiekortingen, was dan in veel gevallen nog niet eens geregeld.

Met MijnOAZ is al die rompslomp verleden tijd. Met het digitale systeem voert de werkgever één keer per maand een geüpdatet personeelslijst in. Het systeem geeft dit door aan de analist van OAZ en de rest wordt afgehandeld waar de werkgever geen omkijken meer naar heeft.

Vijf voordelen van MijnOAZ

  • Mijn OAZ selecteert nieuw ingestroomde medewerkers.
  • De nieuw ingestroomde medewerkers ontvangen automatisch een e-mail met een link naar de vragenlijst.
  • De vragenlijst bestaat uit maximaal drie vragen, invullen duurt één minuut, en kan zowel op de computer als op een tablet of telefoon.
  • Als er een loonkostenvoordeel van toepassing is, wordt de medewerker na het invullen van de laatste vraag verzocht om digitaal een volmacht te tekenen. Als de medewerker tekent, kan een doelgroepsverklaring worden aangevraagd.
  • Mijn OAZ is een veilige, digitale en persoonlijke omgeving die voldoet aan de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Voortdurend in ontwikkeling

Door alle feedback die we krijgen, sluit de digitale omgeving steeds beter aan bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Zo zijn er bijvoorbeeld werkgevers die geen e-mailadressen van werknemers verzamelen. Zij kunnen nu direct na het aanstellingsgesprek samen met de werknemer de vragenlijst invullen.

Wilt u meer informatie over MijnOAZ? Of bent u benieuwd wat de ontwikkelingen met betrekking tot het LKV en/of LIV voor uw organisatie betekenen? Wij praten u graag bij of laten u graag een demo zien! Neem vrijblijvend contact op met uw accountmanager of Jurgen Brouwers via 088-5600700.