Opleidingscategorieën Stagefonds Zorg schooljaar 2018-2019

Zoals ieder jaar zijn er weer een aantal wijzigingen binnen de regeling Stagefonds Zorg. Dit jaar is dat dan ook het geval. Een van de belangrijkste wijzigingen zit binnen de opleidingscategorieën Stagefonds. Het is belangrijk om deze opleidingen te controleren voor je deze indient, gezien hier soms fouten worden gemaakt en dat kan nadelig uitvallen voor de te verkrijgen subsidiegelden. Hieronder hebben wij in een tabel een overzicht gemaakt welke opleidingen aan welke opleidingscategorie voor Stagefonds Zorg zijn gekoppeld.

Stagefonds Categorie

Opleidingen

Categorie A Leerweg Mbo BOL: Zorgtechnicus, Maatschappelijke zorg 3 en 4, Helpende Zorg en Welzijn, Pedagogisch Medewerker en Zorghulp. Leerweg Hbo: Duaal met uitzondering van hbo Verpleging.
Categorie B Leerweg Mbo BBL: Zorgtechnicus, Maatschappelijke zorg 4, Helpende Zorg en Welzijn, Pedagogisch Medewerker en Zorghulp. Leerweg Hbo: Duaal met uitzondering van hbo Verpleging.
Categorie C Mbo BOL: Doktersassistent, Apotheekerassistent, Tandartsassistent, Verpleging, Verzorging.
Categorie D Mbo BBL: Doktersassistent, Apotheekerassistent, Tandartsassistent, Verpleging, Verzorging.
Categorie E Mbo: BBL: Maatschappelijke Zorg 3
Categorie F Hbo: voltijd en deeltijd Verpleging
Categorie G Hbo: duaal Verpleging

Bij de verschillende opleidingscategorieën van Stagefonds Zorg horen natuurlijk ook verschillende normbedragen. Deze zijn op dit moment nog niet vastgestelt. Houdt daarvoor onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zodra deze normbedragen bekend zijn zullen wij hier een bericht over plaatsen, dit geldt natuurlijk ook voor eventueel andere wijzigingen. 

Meer informatie?

Wist je dat door een goed strategisch opleidingsplan te hebben je in 50% van de gevallen een hoger subsidiebedrag kunt ontvangen? Onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij dit tijdig kunnen signaleren en mogelijk een ophoging kunnen signaleren. Wil je meer informatie over Stagefonds Zorg en verschillende mogelijkheden van onze dienstvereling? Neem dan contact op met Carina Holmes of een van onze andere HR Specialisten. Je kunt ons berijken via de mail of bel 088-5600700.