Praktijkleren, alles onder controle?

In 2016 kun je voor het derde jaar op rij subsidie aanvragen voor de subsidieregeling Praktijkleren. De voorgaande jaren heb je vast al een aardige administratie voor Praktijkleren opgebouwd en kennis van zaken opgedaan. Maar voldoe je aan alle eisen van de RVO en heb je alles onder controle?

Een juiste en volledige administratie

Het aanleggen en bijhouden van een juiste, complete administratie is een behoorlijke klus. Zijn al jouw vragen beantwoord en heb je de volledige doelgroep binnen jouw organisatie volledig in beeld? De subsidie Praktijkleren vraagt veel van een organisatie, zowel op kennisgebied als in de uitvoer. Om alle aanvragen op tijd in te kunnen dienen is het noodzakelijk om goed voorbereid te zijn, want deadline is deadline. Het achteraf toevoegen van een aanvraag is dus niet mogelijk.

OAZ vraagt vanaf 2014 voor een groot aantal instellingen een aanvraag voor Praktijkleren subsidie aan. Maar onze dienstverlening gaat verder, ook voor vragen omtrent de administratie bent u bij OAZ aan het juiste adres. Heb je problemen om de administratie op orde te krijgen? Ook dan bieden wij je een helpende hand. En mocht het RVO een controle aankondigen, dan bent je verzekerd van onze hulp.

Controle vaststelling subsidie

We hebben gemerkt dat het nodig is om de subsidievaststellingen te controleren. Dit jaar heeft de RVO diverse kenmerken aan afwijzingen gegeven. In onze ogen zijn deze afwijzingen zeker niet altijd terecht. Wij lichten deze afwijzingen graag aan je toe en gaan daar waar nodig ook in bezwaar bij de RVO. Afgelopen jaar hebben wij dit voor diverse organisaties gedaan. De procedure loopt nog, maar we hebben vertrouwen in een goede afloop.

Wat kan OAZ voor jou betekenen?

Al met al komt er meer bij kijken dan alleen een aanvraag indienen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om je te ondersteunen bij de administratie. Ook dragen wij zorg voor een goede nazorg zodat je de subsidie voor Praktijkleren optimaal kan benutten. Wil je meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die OAZ te bieden heeft? Neem dan contact op met Thomas Pillen of een van onze andere HR specialisten via info@oaz.nl of bel direct naar 088-5600700