Stagefonds en Praktijkleren

Haal jij er uit wat er in zit?

Binnenkort is het weer zover! De beschikking voor de regling Stagefonds wordt in de loop van deze zomer weer naar je toegestuurd. Ook voor de subsidieregeling Praktijkleren mag kort na de zomer weer worden aangevraagd.  Twee hele belangrijke regelingen die van groot belang zijn voor het opleidingsbudget van jouw organisatie. Maar haal je eigenlijk wel het maximale aan subsidie binnen? En doorstaat jouw administratie een eventuele controle door de subsidieverstrekker?

Zekerheid door ondersteuning van OAZ

De ervaring leert dat veel organisaties moeite hebben om alle opleidingsgegevens van mbo en hbo leerlingen en stagiaires compleet te maken. Het betekent immers een goed samenspel tussen de school, de leerling en jijzelf als praktijk biedende organisatie. Zeker wanneer verschillende afdelingen de administratie decentraal mogen regelen, blijkt regelmatig dat lang niet alle subsidie wordt aangevraagd of voldoende wordt onderbouwd. Dit heeft niet alleen te maken met kennis van de regelingen, maar ook  of er voldoende capaciteit beschikbaar is gedurende het jaar om de administratie in orde te maken.

OAZ helpt jou graag een stap verder bij het verantwoorden en indienen van de subsidies Praktijkleren en Stagefonds.

Door onze jarenlange ervaring met beide regelingen kunnen wij deze administratie voor jou stroomlijnen en grotendeels uit handen nemen. We zorgen er voor dat de aanvragen voor jouw organisatie op tijd zijn ingediend en uiteraard voldoen aan de vereisten van de subsidieverstrekker.

Je weet dan zeker dat je alles uit deze subsidiepot haalt. Zo heb jij meer tijd te besteden aan andere voor jou belangrijke zaken.

Meer weten?

Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact op met Thomas Pillen of een van onze andere HR specialisten via info@oaz.nl of bel direct naar 088-5600700.