Cofinanciering Sectorplannen: Extra subsidie voor BBL en HBO-duaal!

Diverse regio’s hebben te maken met onderrealisatie op de maatregelen 1, 2, 3, 4 en 7 in het kader van de Cofinanciering Sectorplannen. Voor veel organisaties bleek het niet mogelijk om de aangevraagde gelden conform de administratieve vereisten te verantwoorden. Hierdoor zijn niet alle middelen die voor deze maatregelen gereserveerd waren daadwerkelijk uitgekeerd. Bij diverse werkgeversverenigingen is daarom opnieuw budget beschikbaar.

De extra aanvragen zijn met name voor maatregel 5 en 6, omdat de projectperiode voor deze maatregelen nog doorloopt. Onder maatregel 5 en 6 is subsidie beschikbaar voor BBL-leerlingen en leerlingen die een HBO-duale opleiding volgen. Ook organisaties die niet eerder een aanvraag hebben ingediend kunnen in sommige gevallen alsnog subsidie aanvragen.

Bij het aanvragen van subsidie komt veel kijken. Zo dient uw administratie te voldoen aan strenge eisen. OAZ subsidieadvies is gespecialiseerd in het begeleiden en onderbouwen van deze aanvragen. Hierdoor nemen wij u werk uit handen en bent u verzekerd van een juiste en onderbouwde administratie. Zolang er nog voldoende budget is, is er extra subsidie beschikbaar maar wacht dus niet te lang! Neem contact op met uw accountmanager of met Luc van der Linden via 088 5600 700 voor meer informatie over de extra subsidie.